certificat CE 1090 facut cu TUV SUD

Certificare pe marcajul CE facuta cu TÜV SÜD

certificat CE 1090 facut cu TUV SUDIncepand cu 09.09.2015, am implementat un sistem de management al productiei in fabrica in conformitate cu standardul European SR – EN 1090 -1,2/2008.

Certificarea CE facuta de Rotarex cu TÜV SÜD

arata interesul nostru de mentinere unui sistem de management al productiei in fabrica de nivel european. Aplicarea marcajului CE auditat de TÜV SÜD este recunoscut oriunde in lume. Aceasta inseamna ca incepand cu acest moment, producem si montam structuri (cu clasa de consecinta pana la EXC3) pentru orice tip de constructie, mai putin constructiile cu clasa de consecinta EXC4. Acestea sunt sali de spectacole, stadioane de fotbal, sau alte constructii asemanatoare cu caracteristica de baza, mari aglomerari umane. Asadar o plaja foarte larga in care putem imagina, produce si monta, orice structuri de rezistenta din tabla de otel zincat. Din acest moment structurile Rotarex, vor purta marcajul CE si se vor putea vinde oriunde in lume. Va spunem toate acestea si pentru ca unii dintre competitorii nostrii au produse necertificate CE si altii aplica marcajul fara sa intocmeasca documentatia obligatorie. Spre exemplu unul dintre competitorii nostri de la Cluj cu toate ca a obtinut certificarea CE , nu afiseaza pe site-ul firmei certificatul, ca sa nu fie obligat sa respecte normele de calitate impuse de standard. Astfel, vinde produse neconforme, tinand certificatul doar pentru cei din strainatate. Trebuie sa stiti ca o firma ce nu are alta certificare decat cea Europeana, este obligata sa produca in conformitate cu standardul si certificarea CE. Produsele puse pe piata in acest fel sunt neconforme si se poate dispune retragerea lor de pe piata.  De aceea cei care incearca sa fie competitorii nostri trebuie sa respecte standardele si normativele in vigoare. Dumneavoastra daca cumparati produse neconforme, va asigurati un risc foarte mare. Cereti tuturor sa va arate in conformitate cu ce produc. HG 622/2013 obliga orice firma producatooare sa se certifice. Pentru produsele la  care nu exista un standard armonizat la nivel european, se face o certificare voluntara si se emite certificat de calitate 3.1 si declaratie de conformitate 2.1. Pentru structuri metalice din profile subtiri de tabla zincata (pana la 4mm), standardul este EN 1090/2008. Toti cei ce produc asa ceva sunt obligati sa se certifice, sa aplice marcajul CE si sa elibereze declarata de performanta.

hale Valenii de Munte cu structura metalica

Doua hale in 10 zile

Inca o data, harnica echipa de la Unic Rotarex, condusa de Alin Rotar, reuseste performanta sa ridice doua hale in 10 zile la Valenii de Munte  printre rafalele de ploaie specifice toamnei tarzii la munte.

Se demonstreaza inca o data ca sistemul constructiv Unic Rotarex®, revolutioneaza constructia de hale metalice medii, nu numai prin pret ci si prin acuratetea ideii ingineresti, vitezei de montaj si preciziei cu care se monteaza.

 

conscurs studentesc de structuri zabrelite la facultatea de constructii

Sponsor principal la concursul studentesc de structuri

Vineri si sambata, 5 – 6 mai 2017, am participat la “Concursul de structuri cu zabrele”, editia a 6-a desfasurat in cadrul departamentului de mecanica a constructiilor de la Facultatea de Constructii din Iasi, in calitate de sponsor principal. Am fost deosebit de placut surprinsi sa gasim un colectiv foarte tanar de profesori care inteleg necesitatea orientarii catre noile […]

casa metalica in Ungaria

Ungaria vine din urma

Concurs de structuri studentesc

Concurs de structuri

Concurs de structuri sponsorizat de Unic-Rotarex® in vederea descoperirii viitorilor proiectanti de structuri. 

Concurs studentesc organizat de Universitatea Tehnica ”Gheorhge Asachi” din Iasi Facultatea de Constructii si Instalatii – Societatea Academica de Constructii Profesor Anton Sesan si Asociatia Inginerilor Constructori Proiectanti de Structuri Filiala Iasi.

Concurs studentesc experimental STRUCTURI CU ZABRELE din carton, editia a VI-a, 4-6 mai 2017 care va premia primii trei studenti ce vor realiza cele mai rezistente structuri cu zabrele din carton.

Inscriere si informatii suplimentare gasiti la http://www.ce.tuiasi.ro/ro/studenti/concursuri/concursul-structuri-cu-zabrele-editia-a-vi-a-4-6-mai-2017  si  https://web.facebook.com/cetuiasi/

Speram ca la urmatorul concurs de structuri, studentii sa proiecteze primele structuri cu zabrele din profile Unic-Rotarex®.

Certificat marca inregistrata Unic Rotarex

Unic Rotarex® – Marca inregistrata

Incepand cu data de 18.07.2014, Unic Rotarex® este marca inregistata, conform certificatului nr. 13492 eliberat de Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci.
Unic Rotarex fabrica de structuri metalice usoareUnic Rotarex® este o marca combinata, individuala, protejata in Clasa Viena – 261113; 270501; 290112 si in Clasa Nisa 6, 24. 6 = Constructii metalice, inclusiv prefabricate; structuri si platforme metalice pentru constructii; structuri modulare metalice; panouri metalice pentru constuctii; hale si acoperisuri metalice. 24 = Servicii de consultanta, proiectare si cercetare in domeniul constructiilor; servicii de proiectare asistata de calculator, pentru proiecte de constructii; dezvoltare si proiectare de constructii; creare si mentinere site web propriu. Sfatuim pe oricine doreste sa foloseasca produsele, imaginile, filmele, textele, sau orice alte insemne si inscrisuri proprietatea Unic Rotarex® sa ceara acordul scris sau sa mentioneze clar ca sunt proprietatea Unic Rotarex, pentru a evita eventuale litigii.  

Dipoma topul firmelor

Premiul National – Locul VI – acordat Unic Rotarex® la Gala Topul National al Firmelor, editia a XXIII-a, 2016 

La fel cum copiii doresc sa devina oameni mari si vor sa stea la masa celor mari, Unic Rotarex® isi castiga acest drept fiind premiat si invitat sa participe la Gala Topul National al Firmelor, 2016. Locul VI la categoria Industrie – microintreprinderi este un rezultat foarte bun, gandindu-ne ca dintr-un total de 650.000 de firme inscrise in Registrul Comertului din Romania,  doar cateva au fost mentionate in Topul National al Firmelor realizat de Camera de Comert a Romaniei, singura institutie abilitata prin lege organica sa intocmeasca astfel de clasamente. Toti cei care se considera concurentii nostri directi invata astazi sa nu ne mai dezinformeze clientii, sa nu ne mai declaseze produsele, sa-si castige la randul lor dreptul de a ramane pe piata printr-o abordare in conformitate cu legislatia care guverneaza aceasta activitate, nu cu zvonuri de pe internet. V-am prezentat de-a lungul timpului produse revolutionare, tehnologii de ultima generatie, certificari de nivel european, am facut lucrari pe mai multe continente si toate acestea ne-au adus la masa premiantilor in  desavarsirea ideii Unic Rotarex® de a deveni un brand.