Arhitect Partener – acord de parteneriat Unic Rotarex®

Parteneriatul arhitectilor cu rotarexArhitect Partener Rotarex (APR) este noul concept de extindere a parteneriatului cu Unic Rotarex® a tuturor arhitectilor interesati de proiectarea in sistemul Unic Rotarex®.

Datorita faptului ca tot mai multi arhitecti ne suna in ultimul timp, am hotarat ca este momentul sa si oferim ceva, de aceea programul de parteneriat APR da posibilitatea tuturor arhitectilor interesati sa se inscrie in parteneriatul cu noi si sa primeasca mai multe informatii despre constructia cu structuri metalice usoare dar nu in ultimul rand sa primeasca lucrari de la Clientii Rotarex precum si legatura spre Partenerii Rotarex.

Toti cei ce se vor inscrie ca APR vor fi publicati in Lista APR de pe site-ul nostru pentru a putea fi apelati direct de clientii, colaboratorii si partenerii nostri.

Intermediere vanzari produse RotarexVa invitam sa va inscrieti si in programul Promotor Sistem Rotarex pentru a castiga 3% din valoarea contractului semnat de noi cu un client nou adus de dumneavoastra. Click pe butonul alaturat pentru detalii si inscriere!

LISTA  ARHITECTILOR PARTENERI ROTAREX