Partener Rotrex RomaniaPARTENER ROTAREX ROMANIA – POTI SA FII SI TU!

Numai uniti o sa putem face fata dinamicii extraordinare ce o au constructiile in acest moment. Cu produsul si tehnologia propusa de noi si cu resursele dumneavoastra locale, putem sa oferim un produs competitiv pe piata romaneasca la acesata ora. Noi am construit peste tot in Romania (cu echipe in deplasare) cu mare succes si avem numai clienti multumiti. Pentru dumneavoastra va fi mult mai usor sa construiti acasa la dumneavoastra.

Tot mai multa lume intelege ca structurile metalice usoare sunt urmatoarea tehnologie ce va domina constructiile. Unic Rotarex® este pionier al acestei ramuri a constructiilor de peste 10 ani si lider absolut in ultimii ani. De aceea majoritatea clientilor ni se adreseaza noua. Propunerea noastra este simpla, am dezvoltat un contract de parteneriat prin care se poate colabora cu noi in doua moduri:

 1. Partener Rotarex Romania (PRR) – este firma ce semneaza contractul de parteneriat cu Unic Rotarex® si beneficiaza de urmatoarele avantaje:
  – Primeste cereri de la clientii Unic Rotarex® din zona aleasa contractual.
  – Beneficiaza gratuit de site (partener.rotarex.ro) pe care in mod profesional poate sa-si arate lucrarile, sa-si exprime ideile, sa convinga mai usor clientul.
  – Primeste pretul de partener garantat in baza contractului de parteneriat.
  – Are prioritate in planificarea la proiectare si productie a Unic Rotarex®.
 2. Colaborator Rotarex – este firma ce cumpara structuri Unic Rotarex® in baza cererii sale.
  – Primeste pret de oferta la data cererii
  – Poate semna cu Unic Rotarex® un contract in care sa i se garanteze pretul negociat pe o perioada definita de timp, in conditiile contractului pentru Colaboratori Rotarex.

Diferenta dintre cele doua tipuri de parteneriat este ca partenerii care primesc cereri de oferta de la Unic Rotarex®, au obligatia de a nu deturna aceasta informatie in scopul de a construi cu alt sistem sau cu structuri de la firme partenere. Va rugam sa fiti foarte atenti la semnarea contractului pentru ca incalcarea acestei intelegeri va poate aduce mari prejudicii. In principiu va cerem doar corectitudine.

Si PRR si CR beneficiaza de serviciile de Scolarizare, Consultanta si Asistenta la montaj. Constatam insa cu tristete ca majoritatea celor ce vin la cursul de scolarizare, pe parcursul celor doua zile de curs nu inteleg ca Unic Rotarex® nu-si propune sa-i invete constructii pe oportunisti ci, sa-i invete sa construiasca cu structuri pe cei ce stiu constructii.

Nu in putine randuri ne trezim (cu acele persoane care la cursul de scolarizare doreau sa explice, nu sa invete) ca suntem sunati dupa ce le trimitem un client si ca asteapta sa facem noi ofertarta ca ei sunt la inceput, etc.
Ca urmare a acestei atitudini si noi ne-am gandit ca un Partener Rotarex  care primeste un numar de cereri de oferta si pe perioada primului  an de contract nu reuseste sa semneze nici un contract cu un Client Rotarex, sa i se rezilieze automat contractul.

Click pe butonul de mai jos pentru a completa formularul de inscriere ca Partener Rotarex Romania: