Promotor Sistem Rotarex  este persoana care promoveaza sistemele de constructii Unic Rotarex® catre oricine si oriunde in lume.

Intermediere vanzari produse Rotarex

Poti castiga bani spunand altora despre noi.

Cum functioneaza: Mai intai va trebui sa va inscrieti ca PSR (Promotor Sistem Rotarex). In formularul de inscriere cititi acordul de colaborare, completati datele personale si bifati SUNT DE ACORD. Acest acord tine loc de contract pana la semnarea contractului de comisionare, inainte de incasarea primului comision. In cel mai scurt timp posibil va creem o pagina personala pe site-ul nostru si va trimitem linkul de logare, userul si parola cu care intrati pe pagina dumneavoastra ca PSR (Promotor Sistem Rotarex). Logarea in pagina personala se face de pe butonul Login din partea dreapta-sus a siteului www.rotarex.ro. De cate ori convingeti un client nou despre avantajele de a lucra cu Unic Rotarex®, trebuie sa completati formularul INSCRIE CLIENT NOU (accesibil de pe butonul portocaliu din pagina dumneavoastra), informatia se va actualiza in cateva minute in tabelul cu clienti noi de pe pagina dumneavoastra cu statusul NECONFIRMAT. In maxim 2 zile lucratoare de cand ati inregistrat clientul nou, statusul va fi actualizat in APROBAT sau REFUZAT, in acest din urma caz o sa va trimitem o eventuala corespondenta, anterioara inregistrarii clientului, sau detalii care sa demonstreze ca noi cunoastem deja acea persoana si la acea ora stia despre noi. Daca aveti un client APROBAT, care semneaza si deruleaza un contract pana la sfarsit, cand ultima transa a contractului este incasata de Unic Rotarex® o sa primiti 3% din valoarea contractului (fara TVA), reprezentand comision de intermediere conform contractului de comisionare ce o sa-l semnam inainte de primirea primului comision. Daca aduceti un CR o sa primiti 3% din primele 3 contracte derulate cu acestia. Pentru a va insusi cat mai bine produsele, serviciile si modul de lucru va recomandam sa faceti cursul de scolarizare gratuit care va poate imbunatati cunostintele si da raspunsurile corecte de care au nevoie clientii inainte de a-i convinge sa vina la noi.

La promotie nu pot participa partenerii Unic Rotarex®  si rudele acestora de gradul 1 (sub sanctiunea excluderii). Au dreptul de participare montatorii de structuri (MSR) si arhitectii parteneri (APR).

Click aici pentru a vizualiza un exemplu de pagina personala PSR.

Urmariti mai jos tutorialul despre inscrierea si folosirea paginii personale de PSR: