Promotie casa mica 2001

31750 Euro (cu TVA)

Aceasta casa este unul dintre cele mai vandute produse oferite de Rotarex. Este o casa potrivita pentru o familie cu doi sau chiar trei copii sau pentru oricine isi doreste un spatiu intim, gandit si construit cu cea mai mare grija pentru functionalitate. Suprafata desfasurata este de 72 mp, iar cea utila este de 59.4 mp. Dimensiunile  de gabarit sunt 9 x 8 m. Interiorul este compartimentat in doua dormitoare, un living, o bucatarie, o baie si o camera tehnica. Camerele sunt incapatoare si luminoase. In pozele de mai jos se poate vedea compartimentarea. Aveti nevoie doar de teren, iar de restul se ocupa Rotarex!

Rotarex va ofera structuri metalice cu certficare europeana, iar restul de finisaje va sunt puse la dispozitile prin colaboratorii nostri cu o vasta experienta in domeniul constructiilor.

Pe langa faptul ca este deja considerata un produs economic, Rotarex si colaboratorii sai va acorda un discount de 5% din pretul intreg al casei la cheie pentru contractele semnate pana la sfarsitul lunii octombrie. Grabiti-va!

Nu trebuie decat sa inaintati cererea dumneavoastra pentru structura metalica a acestei case si Rotarex o sa va puna in legatura cu colaboratorii sai care furnizeza restul de finisaje. Pentru a face acest lucru trebuie doar sa completati formularul “CERE OFERTA” alaturat.

PROIECT REALIZAT IN: Barlad, Bistrita-Nasaud; BrasovConstanta; Sibiu

Daca doriti mai multe detalii despre acest produs, nu ezitati sa ne contactati!