PROIECTUL DE ARHITECTURA

Proiectul de arhitectura reprezinta oglinda investitiei dumneavoastra.

Proiectul de arhitectura la casele pe structura metalicaArhitectul in calitate de sef de proiect va coordona toate celelalte specialitati in asa fel incat sa fie detaliate corect si in conformitate cu legislatia in vigoare, toate palnsele si memoriile explicative pentru buna desfasurare a lucrarilor de construire a investitiei dumneavoastra.

Proiectul de arhitectura se intocmeste pe baza temei de proiectare data de dumneavoastra, dar trebuie sa respecte regulile de urbanism, conditiile de rezistenta, legile ce reglementeaza calitatea constructiilor si nu in ultimul rand bugetul alocat de dumneavoastra pentru investitia respectiva.

Daca nu aveti un arhitect cu care doriti sa colaborati, puteti accesa lista Arhitectilor Parteneri Rotarex sau sa ne contactati sa va punem in legatura directa cu un Arhitect. Daca doriti sa lucrati cu un arhitect numit de dumneavoastra este bine sa-l convingeti (inainte de a incepe sa lucreze la proiect) sa ne contacteze si sa-i prezentam sistemul nostru, sa convenim inchiderile cu care se va lucra, legatura spre inginerul de rezistenta care intocmeste proiectul tehnic, orice alte informatii necesare pentru intocmirea corecta a documentatii de autorizare.