TEMA DE PROIECTARE

Tema de proiectare este modul in care trebuie sa ne explicati cum arata constructia ce doriti sa v-o proiectam.

Daca ne sunati si doriti o oferta, poate ca este suficient sa ne dati cateva detalii legate de forma si marime ca sa intelegem si sa va dam o cotatie informativa.

Tema de proiectare arhitecturaDaca stabilim ca o sa lucram impreuna si nu aveti un proiect de arhitectura, este important ca ideea dumneavoastra sa se materializeze intr-o cerere scrisa cu schite si explicatii. Nu avem pretentii sa folositi programe sau sa mergeti la arhitecti, este destul sa faceti o schita de mana si un text care sa ne arate noua ce asteptari aveti. O sa va prezentam mai jos in exemplu simplu facut pe o foaie de  hartie, fotografiat cu telefonul si trimis pe mail catre noi.

In acest fel tema de proiectare trimisa de dumneavoastra arata clar dimensiunile halei, tipul de acoperis, pozitia golurilor dorite, si orice alte informatii considerati a fi necesare pentru intelegerea corecta a intentiei dumneavoastra.

Dupa ce ne trimiteti tema de proiectare, proiectantii nostri vor intocmi un prim plan si sectiuni  cu cote, care daca este agreat de dumneavoastra, devine anexa 1 la contractul ce se semneaza intre noi. Astfel o sa avem cu totii siguranta ca Tema de proiectare a fost inteleasa corect si ca o sa va proiectam ceea ce aveti nevoie.