Casa metalica cu structura de tip Rotarex

Casa metalica Rotarex

Casa metalica de tip Rotarex este cea mai eficienta solutie constructiva din acest moment de pe piata.

Casa metalica Rotarex este realizata cu elemente structurale din tabla zincata ambutisata la rece. Acestea sunt produse pe cea mai moderna linie de productie de pe piata.  Fie ca e vorba despre panouri de pereti interiori sau exteriori, grinzi de planseu sau acoperis, in fapt toata structura principala si secundara a casei, aceasta este proiectata si produsa sub exigentele CE si ISO.

Casa metalica confera un confort termic ridicat. Peretii exteriori se izoleaza in interiorul cadrelor metalice. Aceasta izolatie are o grosime de 9 centrimetri. Peste placa de OSB ce acopera structura metalica se lipeste inca un strat de izolatie. Acesta poate fii de polistiren cu grosime variabila. De obicei intre 10-20 cm.  Valori efective calculate ale rezistentei termice a peretilor Rotarex cu diferite grosimi de polistiren sunt prezentate aici.

Casa metalica se monteaza usor si rapid. Nu este nevoie de saptamani de zile pentru a se usca placa de beton sau pentru a respira peretii de caramida.  Cand inca ne ocupam de constructii la cheie, baietii nostri reuseau sa monteze  o casa cu suprafata medie in timpuri record. De exemplu casa din filmuletul de prezentare a fost montata si finisata interior si exterior in doar  10 zile.

Va putem oferi structuri metalice pentru proiectele propuse de dumneavoastra sau la casele din galeriile noastre. Acestea se pot monta in regim propriu, de noi sau de unul din colaboratorii nostri din tara. Colaboratorii va pot oferi si celelalte lucrari de constructii, care se realizeaza cu usurinta pe structura Rotarex care este intotdeauna proiectata si produsa cu toleranta milimetrica.