Cea mai vanduta casa pe structura metalica usoara

A fost printre primele modele de case gandita sa aibe cel mai bun raport calitate pret in categoria ei. Anul acesta a fost cea mai vanduta casa si toti cei care au vazut-o, stiu ca este suficienta pentru o familie ca cea din imagine. Este o casa ieftina, pe structura metalica usoara, 72 mpSD cu living, baie, bucatarie cu loc de luat masa, doua dormitoare, spatiu tehnic, windfang si o terasa exterioara acoperita foarte utila.La 30.000 euro (cu tot cu fundatie si finisaje) este un pret la care oricine se poate gandii.Sper dupa ce o s-o analizati sa spuneti si dumneavoastra ca-si merita titulatura de cea mai vanduta casa.

Am construit aceasta casa in kit 5  la pretul de 22.950 euro cu TVA, transport, montaj si proiect inclus  si cca.30.000euro la cheie. Astazi puteti sa cumparati structura de la noi si sa faceti restul cu muncitori din zona dumneavoastra.

SUPRAFETE UTILE PLAN :- Camera de zi : S= 19.14mp.- Bucatarie:        S= 7.50mp.- Baie:                 S= 5.13mp.- Dormitor 1:     S= 9.91mp.- Dormitor 2:     S= 12.84mp.- Spatiu tehnic: S= 4.88mp.- Terasa:             S= 7.32mp.

Rotarex fabrica de case pe structura metalica ofera in toata tara case ieftine pe structura metalica. Cea mai vanduta casa este modelul de 72mpSD – 30.000euro la cheie.

Despre Unic Rotarex SRL

Rotarex fabrica de case pe structura metalica, cea mai moderna tehnologie in domeniu. Hale metalice, profile zincate, corturi industriale si pentru evenimente, containere si cabine de paza. Constructii sociale, constructii comerciale, magazine, chioscuri. Toata gama de produse agrozootehnice: grajduri, adaposturi in camp, solarii si sere, silozuri si soproane. Standuri expozitionale, mobilier metalic, panouri publicitare si litere volumetrice. Cea mai moderna structura, cele mai bune produse.

 
0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.