Montaj

Montajul structurilor metalice usoareMontajul elementelor structurale in structura de rezistenta a constructiei se face in santier pe placa de beton a fundatiei. Elementele se fixeaza intre ele cu suruburi autoforante introduse cu o masina de filetat in conformitate cu planul de montaj si proiectul tehnic. Pentru pozitiile elementelor la care nu este destul de clar proiectul 2D, se apeleaza la Planul 3D.

Montajul se face simplu cu o echipa de 4- 6 muncitori. Marea majoritate a elementelor sunt usoare, se pot manipula cu usurinta si fixa pe pozitii.

Prinderea pe placa de beton se face cu ancore conexpand conform planului.

Intre beton si talpa elementului structural se lipeste o banda de etansare racord din cauciuc.

Planurile sunt atat de explicite si elementele structurale atat de regulate incat se poate face montaj fara ustensile de masurat.

O sa obtinem o structura modulara, perfect aliniata pe toate planurile, in asa fel incat sa se poata placa usor cu elemente prefabricate.

Sculele necesare montajului sunt putine si ieftine. Astfel orice persoana cu minim de cunostinte tehnice poate monta singur daca face cursul de scolarizare.

Instructiuni de montaj punem la dispozitie pentru o mult mai clara intelegere a proiectului tehnic, planului de montaj si planului 3D, sortarea materialelor, citirea planurilor, specificitati ale sistemului precum si materialele folosite, perforari permise sau asocierea cu alte materiale.

Cititi mai mult…