Casa Giurgiu – 200 mp

Casa familiala foarte spatioasa cu parter si etaj. La parter are living room, spatiu de luat masa, un dormitor, baie, bucatarie, debara, windfang si terasa, iar la etaj 3 dormitoare, 2 dressinguri, 2 bai si 3 balcoane.

MARTURIA CLIENTULUI

Ma simt onorat sa am posibilitatea de a-mi exprima bucuria , in legatura cu coloaborarea avuta cu dvs., aprecierea pentru modul profesional de executie a casei noastre dragi.
Dincolo de admiratia fata de profesionalism, vreau sa subliniez faptul ca, am avut posibilitatea, pe parcursul colaborarii, sa cunosc oameni adevarati, cu caractere extraordinare, alaturi de care am stat cu mare placere, oameni pe care mi-ar placea sa-i intalnesc oricand.
Mentionez ca, pana la finalizarea lucrarilor, casa, in stadiul in care era dupa terminarea fazelor contractate cu firma dvs., a fost vizitata de mai multi potentiali clienti si, am simtit o bucurie si mai mare in momentul in care oameni de specialitate (ex., un inginer de la uzina de avioane Baneasa, expert in constructii metalice ) , dar nu numai, au ramas profund impresionati de modul de executie, de solutiile tehnice adoptate.
Va adresez, inca o data, multumirile mele, ale intregii familii, pentru ca ne-ati ajutat sa ne implinim visul asternut in jurnalele noastre cu ceva ani in urma si avem o casuta de vis .
Daca ar fi sa mai construiesc o casa, doua, o mie de case, as apela, de fiecare data, la dvs.
Va doresc ca si visele dvs. si ale familiilor dvs. sa se implineasca !
Cu stima si dragoste,
Marian Mirea