MARTURIA CLIENTULUI
Trebuie sa recunosc, ca sunt multumit de rezultatul final si per ansamblu de modul cum s-au desfasurat lucrarile de executie (montaj) ale structurii. Echipa a dat dovada de profesionalism, ceea ce este destul de greu de gasit in domeniul cosntructiilor civile pe piata interna. Desigur cand spun acest lucru sunt constient ca depinde foarte mult de perspectiva fiecarui beneficar, Domnul Rotar ma cunoaste ca fiind unul dintre beneficiarii exigenti si nu numai dansul, si firmele care au executat diferite lucrari ulterioare. Concluzia mea personala este ca piata nu este educata/ pregatita pentru astfel de constructii. Este greu sa schimbi modul de gandire si sa gasesti oameni care accepta sa gasesca solutii care sa se adapteze noului tip de constructie. (Ca exemplu, am cerut constructorului o scara interioara pe structura metalica, autoportanta, complet independenta de structura casei, puteti sa va inchipuit prin cate am trecut pana am gasit persoana si apoi cate s-au intamplat pana s-a ajuns la o astfel de structura?)
Revenind la modul cum s-au desfasurat colaborare cu firma Rotarex, desi am avut unele incidente, nu le-am luat in consideraretie, m-a interesat doar rezultatul final si acest lucru este cel mai important pentru orice colaborare. Trebuie sa recunosc unele incidente au fost ca rezultat al nestiintei mele, altele ca rezultat al netransparentei firmei Rotarex. Daca piata nu cere nici firmele nu se sesizeaza.

Cu privire la fotografii, desigur daca doriti va voi trimite, nefiind in tara astept si eu cateva poze, in plus suntem in cautarea unei firme care sa execute tencuilala decorativa, motiv pentru care sunt in dubiu daca doriti poze cu constructia finlizata complet sau asa cum se prezinta in albumul ce l-am distribuit pe Google + si pe care presupun ca l-ati vazut…

Daca doriti sa postati feedback-ul meu, desigur, o puteti face, aveti libertatea sa il truncati sau sa il adaptati dupa necesitati.

Cu respect,
Adrian Constantinescu