Portofoliul arata simplu si real ceea ce a facut fiecare. In zilele noastre oricine poate poza cu telefonul si posta undeva lucrarile de portofoliu. Nici macar nu trebuie sa ai site si sa paltesti pentru el. Este destul sa-ti faci profil de Facebook  si sa postezi acolo fotografiile lucrarilor tale, daca nu cumva esti un impostor ce critici pe altii si furi poze de pe internet. Aviz amatorilor de vorbe mestesugite. Puneti-i sa va arate ce au facut inainte sa-i lasati sa ne critice pe noi. Daca nu sunteti siguri ca e imagineal lor trageti pur si simplu fotografia in Google Imagini si puteti vedea cine o mai are. Nu va lasati pacaliti. Succes!

Puteti urmari mai jos o parte dintre lucrarile de portofoliu executate de Unic Rotarex®. Puteti sa urmariti lucrari individuale sau harta cu lucrarile de portofoliu si raspandirea acestora. Sa nu uitati sa mariti harta pana la nivel de localitati pentru ca sub multe markere o sa gasiti altele.

Aici gasiti doar o parte din lucrarile noastre de portofoliu si cred ca nu este necesar sa incarcam fiecare lucrare pentru a mai convinge pe cineva ca in ultimii 10 ani am facut ceva.

Sunt foarte multe lucrari din portofoliul nostru ce se vand ca simple structuri pe care le monteaza clientii sau colaboratorii nostri.

In perioada urmatoare o sa mai incarcam lucrari in pagina de portofoliu care sa arate ca ne miscm in continuu.