Proiectare

Proiectarea structurilor metaliceServicii de proiectare asistata pe calculator, cu respectarea normelor Eurocode 3 si legea nr.10/1995 privind calitatea în construcţii.

Proiectul de arhitectura

Certificatul de urbanism, nevoile si posibilitatile dumneavoastra sunt indicatorii care determina  forma si marimea constructiei.
Dupa ce ati primit certificatul de urbanism, un arhitect va interpreta certificatul de urbanism si va va spune ce puteti face din ceea ce v-ati propus.
Lista Arhitecti Parteneri Rotarex poate fi consultata pentru a identifica un arhitect ce activeaza in zona dumneavoastra si tine cont de specificitatea structurii Unic Rotarex®. Acesti arhitecti va vor face propuneri arhitectonice care tin cont de rezistenta specifica sistemului nostru.
Daca alegeti serviciile unui arhitect local, ar fi bine sa-i cereti sa se puna de acord cu noi. Sa convenim sectiunile dorite si sa atentionam in legatura cu particularitatile sistemului constructiv. Astfel puteti evita neplacerea de a proiecta de doua ori.

Daca sunteti arhitect si doriti sa fiti inscris in Lista Arhitecti Parteneri Rotarex pentru a intocmi proiecte clientilor nostri, cititi Acordul de Parteneriat APR, apoi dati click pe butonul de mai jos pentru inscriere.

Proiectul tehnic de rezistenta

Dupa ce aveti un proiect de arhitectura agreat cu noi, intocmim prin inginerii proprii si firme colaboratoare, proiectul tehnic de rezistenta. Acesta tine cont de reglementarile legislatiei Eurocode3, legii constructiilor si calitatii, dar si incarcarile specifice zonei in care urmeaza sa construiti.
Proiectul tehnic se intocmeste prin intermediul nostru sau direct cu firmele de proiectare partenere. Noi primim de la dumneavoastra un exemplar original cu semnaturi de la inginerii care intocmesc si de la Verificatorul MLPAT.

Verificarea MLPAT

Legislatia impune verificare MLPAT pentru proiectele tehnice de rezistenta. Oferim servicii de obtinere a verificarii MLPAT, dar puteti sa o faceti dumneavoastra. Pentru cei ce doresc sa faca singuri verificarea MLPAT, punem la dispozitie note de calcul pentru intelegerea modului in care s-a facut calculul static.

Planurile de montaj sau detalii de executie.

Odata cu structura primiti in format tiparit, dar si electronic, planul de montaj care reprezinta detalii de executie. Planurile sunt simple si explicite, pe intelesul oricui.
Planul de montaj cuprinde memoriu tehnic, planse de detaliere elemente structurale si planuri de asamblare a elementelor structurale in structura de rezistenta.

Planul 3D

Pentru buna intelegere a montajului, punem la dispozitie programul de vizualizare 3D.
Pentru a va familiariza cu programul si a intelege cat de usor se poate identifica orice elment si pozitia lui in 3D, descarcati programul si instalati-l in calculatorul dumneavoastra. Descarcati apoi fisierul model si deschideti-l in programul 3D.

Tutorialul programului de vizualizare 3D   va arata cum sa mariti si micsorati constructia, eliminati elemente sau nivele si va garantam ca totul va deveni usor si clar.