Proiectare

Proiectarea structurilor metaliceServicii de proiectare asistata pe calculator, cu respectarea normelor Eurocode 3 si legea nr.10/1995 privind calitatea în construcţii.

Proiectul de arhitectura

Certificatul de urbanism, nevoile si posibilitatile dumneavoastra sunt indicatorii care determina  forma si marimea constructiei.
Arhitectul va interpreta certificatul de urbanism si va spune ce puteti face din ceea ce v-ati propus.
Puteti sa gasiti un arhitect Lista Arhitecti Parteneri Rotarex.  Gasiti in lista argitecti cu experienta ce cunosc sistemul nostru constructiv .
Daca alegeti serviciile unui arhitect local, ar fi bine sa-i cereti sa se puna de acord cu noi. Sa convenim sectiunile dorite si sa atentionam in legatura cu particularitatile sistemului constructiv. Astfel puteti evita neplacerea de a proiecta de doua ori.

Daca sunteti arhitect va puteti inscrie in Lista Arhitecti Parteneri Rotarex. Cititi Acordul de Parteneriat APR, apoi dati click pe butonul de mai jos pentru inscriere.

Proiectul tehnic de rezistenta

In baza proiectului de arhitectura se intocmeste proiectul tehnic de rezistenta. Acesta tine cont de reglementarile legislatiei Eurocode 3, legii constructiilor si incarcarile specifice zonei in care urmeaza sa construiti.
Proiectul tehnic se intocmeste prin intermediul nostru sau direct cu firmele de proiectare partenere. Noi primim de la dumneavoastra un exemplar original cu semnaturi in baza caruia facem productia.

Verificarea MLPAT

Legislatia impune verificare MLPAT pentru proiectele tehnice de rezistenta. Oferim servicii de obtinere a verificarii MLPAT, dar puteti sa o faceti dumneavoastra. Pentru cei ce doresc sa faca singuri verificarea MLPAT, punem la dispozitie note de calcul static.

Planurile de montaj sau detalii de executie.

Odata cu structura primiti in format tiparit, dar si electronic, planul de montaj care reprezinta detalii de executie. Planurile sunt simple si explicite, pe intelesul oricui.
Planul de montaj cuprinde memoriu tehnic, planse de detaliere elemente structurale si planuri de asamblare a elementelor structurale in structura de rezistenta.

Planul 3D

Pentru a intelege cat de usor se poate identifica orice elment structural si pozitia lui in 3D, descarcati programul de vizualizare 3D  (Deep View 6.3) si instalati-l in calculatorul dumneavoastra.
Descarcati fisierul de test CasaZero-3D si deschideti-l cu programul de vizualizare 3D.

Tutorialul programului de vizualizare 3D   va arata cum sa mariti si micsorati constructia, eliminati elemente sau nivele si va garantam ca totul va deveni usor si clar.