Asistenta la montajASISTENTA LA MONTAJUL STRUCTURILOR METALICE

Asiguram contra cost asistenta pentru montajul structurilor noastre. Asistenta este asigurata de unul dintre specialistii nostri, care va va initia in procesul de montaj, urmand ca dumneavoastra sa invatati si sa exersati montajul. Ne referim la persoane care vor sa monteze structurile noastre pe cont propriu, sau companii care vor deveni partenere, inainte sa participe la cursul de scolarizare. Specialistul nostru va ajunge la santier cu masina si sculele noastre si va va asista pe o perioada determinata.

Costurile serviciilor de montaj in Romania sunt urmatoarele:

– transportul in Romania de la sediul Unic Rotarex® la santierul dumneavoastra = 1 euro inmultit cu numarul de kilometri, dus-intors, calculat pe harta Google Maps (traseul albastru).

– costul unei zile de munca in Romania pentru un specialist montator (cu scule propri) este 150 Eur/zi de lucru.

Costurile serviciilor de montaj in afara Romaniei sunt urmatoarele:

– pentru deplasarea in afara Romaniei se va hotari de comun acord o modalitate de transport dus-intors platita de client. Transportul de la locul de cazare la santier si retur va fi asigurat tot de client.

– costul unei zile de munca in strainatate pentru un specialist montator (cu scule asigurate de client) este de 250 Eur/zi de lucru.

Se poate solicita un specialist montator pe o perioada de maxim 5 zile, restul de muncitori ii asigurati dumneavoastra.  Daca in intervalul de 5 zile nu ati reusit sa invatati, specialistul montator mai poate ramane inca 5 zile cu un spor de 50% la costurile initiale.

Costul transportului si primele doua zile de lucru se vor achita in avans.

Sunt necesare intre 2-5 zile pentru specialistul nostru pentru al invata pe client sau pe echipa sa, procesul de montaj al structurilor noastre.

Apelati cu incredere la serviciile de asistenta la montaj oferite de specialistii Unic Rotarex® !