CASE PE STRUCTURA METALICA DUPA TEHNOLOGIA UNIC ROTAREX®

Case pe structura metalicaProducator de case pe structura metalica, Unic Rotarex® isi asuma rolul de lider al acestei nise.

Propunem la aceasta ora una dintre cele mai complete tehnologii de producere a caselor pe structura metalica. A construi intr-o zona geografica ce are patru anotimpuri extreme este cea mai mare provocare. Cum sa faci o casa sa reziste la frig si umezeala iarna, la caldura extrema si ploi torentiale vara dar si umezeala prelungita si vant extrem primavara si toamna.

Ar fi fost bine sa fi trebuit sa construim o casa mai buna intr-un timp scurt dar aceasta nu este suficient in conditiile economice prezente. Cum sa construiesti o casa mai ieftina si de calitate intr-un timp scurt a devenit provocarea timpurilor noastre.

Noi, cei de la Unic Rotrex®, suntem pionieri in formarea la Google a cuvantului de cautare „case pe structura metalica”. Ne gandeam in urma cu ani cum ar suna mai bine si pana la urma aceasta a fost optiunea oamenilor. La inceputuri in comparatia cu casele de lemn nici macar nu existam pe Google.


Urmariti un scurt film care arata fazele constructiei unei case pe structura metalica.

Astazi nu numai ca suntem primii in topul Google ci si in preferintele clientilor. Casele pe structura metalica au avantaje clare in fata altor sisteme. Avantaje calitative dar si de pret. Un sistem cu care se pot construi case economice dar si case de lux.


Click aici pentru a vedea un exemplu de model 3D pentru casa. Miscati cu mouse-ul, mariti si micsorati cu scroll-ul modelul 3D pe care puteti sa-l vedeti chiar si din interiorul casei, asa cum va arata structura dupa montaj. Fiecare proiect este insotit de acest model 3D care va ajuta sa vedeti, inca inainte de fabricatie, cum va arata structura casei dumneavoastra.


Avantaje

Avantajele caselor pe structura metalicaConstruind case pe structura metalica, putem identifica multe avantaje, cu conditia intelegerii si respectarii tehnologiei propuse de noi:

folosirea otelurilor reciclabile in productia de structuri pentru case;

regularitatea elementelor structurale, garanteaza finisaje de calitate;

modularitatea structurilor, creaza suport pentru alte materiale prefabricate;

usurinta montajului elementelor structurale foarte usoare;

simplitatea montajului structurii, nu necesita specialisti;

elemente structurale usoare, care nu necesita utilaje ridicatoare;

planurile sunt detaliate si explicite, usor de citit si inteles;

simplificarea lucrarilor de instalatii electrice, termice si sanitare;

materialele folosite in cadrul tehnologiei sunt materiale ieftine si uzuale pe piata constructiilor;

toate operatiunile de manopera sunt uzuale, cunoscute in piata constructiilor;

nu exista timpi morti, ca in cazul constructiilor clasice;

suprafata utila mai mare la aceeasi suprafata construita desfasurata;

pierderile de material sunt foarte mici;

nivelul de izolare este mult imbunatatit;

rezistenta la seism este foarte buna;

pretul final este cu o patrime mai mic decat la casele pe zidarie;

nu neglijati latura ecologica a tehnologiei noastre „Produc structuri, salvez paduri!


Tipuri de sectiuni pentru case pe structura metalica

Tipuri de sectiuni la casele pe structura metalica usoaraVa prezentam mai jos sectiuni de perete, planseu si acoperis pentru case pe structura metalica Unic Rotarex®. Sectiunile explica modul in care gandim stratificarea materialelor prefabricate ce se asociaza cu structura noastra in realizarea celui mai modern, rapid si economic sistem constructiv inventat pana acum.

Sectiune perete de rezistenta exterior Unic Rotarex®

Sectiune perete de rezistenta interior Unic Rotarex®

Sectiune planseu standard Unic Rotarex®

Sectiune acoperis Unic Rotarex®


Rezistenta termica a caselor pe structura metalica

Rezistenta termica la casele pe structura metalicaUnic Rotarex® va propune case pe structura metalica cu mai multe niveluri de eficienta termica. Toate sunt solutii ieftine si simplu de realizat combinand structura noastra cu diverse materiale existente pe piata la aceasta ora.

Perete Unic Rotarex® Standard – 22,5 cm grosime (Ro = 3,637), (U=0,27W/m²K)

Perete Unic Rotarex® 100 Dalmatina – 22,5 cm grosime (Ro = 4,394), (U=0,23W/m²K)

Perete Unic Rotarex® Echoterm – 32,5cm grosime (Ro = 5,909), (U=0,17W/m²K)

Perete Unic Rotarex® 100 PIR – 22,5cm grosime (Ro = 5,909), (U=0,17W/m²K)

Perete Unic Rotarex® 200 Dalmatina – 32,5cm grosime (Ro = 7,424), (U=0,13W/m²K)


Rezistenta la foc a caselor pe structura metalica

Rezistenta la foc a caselor pe structura metalicaProtectia la foc a caselor pe structura metalica usoara se face prin placare cu placi de gipscarton rezistente la foc. Puteti obtine rezistenta la foc de 30, 45, 60, 90, 120 si 180 minute prin placare cu  placi cu rezistenta la foc de la Knauf.

Pereti Unic Rotarex® cu rezistenta la foc


Rezistenta acustica sau la sunet

Rezistenta fonica a caselor pe structura metalicaProtectia acustica a caselor pe structura metalica usoara se face prin placare cu placi de gipscarton rezistente la sunet. Puteti imbunatati rezistenta acustica la peretii Unic Rotarex®, prin pacare cu placi acustice Knauf.

Pereti Unic Rotarex® cu rezistenta acustica imbunatatita


Rezistenta seismica sau rezistenta la cutremur a caselor pe structura metalica.

Rezistenta seismica a casalor pe structura metalicaCititi pe siteul INFP informatii explicite despre cutremur.

Pentru constructiile noastre lucrurile sunt foarte simple. Inca de la Newton este cunoscut ca forta este egala cu masa inmultita cu acceleratia. Cutremurul este o acceleratie pe orizontala a scoartei terestre care inmultita cu masa (greutatea constructiei) rezulta o forta de distrugere care se rasfrange asupra constructiei.

Stim ca o casa clasica este de multe ori mai grea decat o casa pe structura metalica, care inmultita cu aceeasi acceleratie va da o forta de distrugere mult mai mare asupra casei clasice. Daca mai punem in calcul ca structura metalica este si elastica, la finalul unui cutremur de intensitate mare, considerand casa clasica complet demolata, casa pe structura metalica va fi usor sifonata.

Testul seismic facut de Universitatea Gheorghe Asachi din Iasi pe o structura metalica usoara Unic Rotarex® a fost un mare succes.

Test seismic facut de Universitatea din San Diego – California pe o cladire cu structura metalica usoara cu 6 etaje ce demonstreaza superioritatea acestui sistem constructiv.

 


Rezistenta la vant

Rezistenta la vant a caselor pe structura metalicaRezistenta la vant de pana la 150km/h in conditii normate de pret. Se poate proiecta si pentru intensitati mai mari ale vantului.

Rezistenta dar si elasticitatea, pun structurile noastre in superioritate in lupta cu vantul.


Rezistenta la coroziune

Rezistenta la coroziune a caselor pe structura metalicaIn conformitate cu legislatia actuala protectia anticoroziva trebuie sa fie pe durata normata de viata, adica 98 de ani.

Dintre toate solutiile de protectie anticoroziva, zincarea este recunoscuta ca cea mai buna solutie pentru casa metalica.

 

A fost de ajutor acest articol?