Case pe structura metalica produse in fabrica dupa tehnologia Unic Rotarex®.

Urmareste filmuletul  despre tehnologia de constructie a caselor pe structura metalica. Cea mai completa tehnologie de construire a caselor pe structura metalica usoara cunoscuta pe piata mondiala la aceasta ora.

Sectiunile de pereti, plansee si acoperis prezentate mai jos, explica modul in care gandim stratificarea materialelor prefabricate ce se asociaza cu structura noastra in realizarea celui mai modern, rapid si economic sistem constructiv inventat pana acum.Sectiuni prin pereti, plansee si acoperis

Case pe structura metalica

Cel mai eficient sistem de case pe structura metalica !

Tehnologia noastra de case pe structura metalica este la aceasta ora cea mai moderna si ieftina solutie cu care se poate construi.

Proiectam, producem si montam structuri pentru case de toate formele si marimile cu inaltimi de pana la doua etaje si mansarda.

Unic Rotarex® este certificat CE cu TÜV si ISO cu SRAC – IQNet si produce cu tabla Voestalpine Austria, iar cei ce se cred concurentii nostri ar trebui sa respecte si ei aceste standarde.

Detinem cea mai moderna linie de fabricatie existenta in lume la aceasta ora, cu o capacitate de productie de 150 mp structura pentru case pe zi.

Case pe structura metalicaFabricam structuri pentru case pe structura metalica dupa cea mai moderna tehnologie existenta pe piata mondiala la aceasta ora.

Case pe structura metalica Rotarex au ajuns in ultimii ani sa fie cunoscute in toata Europa. In fiecare luna primim delegatii, mail-uri si telefoane din cele mai indepartate colturi ale lumii. Aceasta arata interesul in crestere rapida pentru casele noastre pe structura metalica. O tehnologie de nisa ce va revolutiona constructiile moderne de case pe structura metalica.