Structura de rezistenta la halele metalice

Pentru a defini structura de rezistenta la o hala si a putea sa intocmim o oferta, este necesar sa ne precizati urmatoarele:

  • Latimea utila, tinand cont ca la halele noastre stalpii au cca 40-50 cm latime.
  • Inaltimea utila tinand cont ca halele noastre au ferme cu talpa inferioara dreapta, dispuse la cca un metru unele de altele.
  • Lungimea este indicat sa o calculam cu travee la 5 metri axial, in asa fel incat sa putem obtine consumul minim.

Hala deschidere libera

Producem la aceasta ora cele mai ieftine structuri pentru hale din Europa cu inaltime utila de 6m si deschidere libera de 15m.

Hala cu picior de sprijinCu stalp de sprijin pe mijloc putem produce structuri pentru hale pana la 30 m latime totala si inaltime utila de pana la 6 m.

Hala cu acoperis intr-o apaHalele cu acoperis intr-o apa se pot face cu ferma dreapta sau cu ferma cu talpile paralele, inclinatia asigurandu-se prin scurtarea unui stalp.

Montajul structurii de rezistentaMontajul se face cu o masina de infiletat. Elementele structurale se monteaza in structura de rezistenta cu suruburi autoforante.

Ridicarea structurii fara macaraRidicarea stalpilor se face cu usurinta, fara utilaje ridicatoare, ceea ce reduce mult costurile. Toate elementele structurale sunt manipulabile.

Fixarea la solPe talpile stalpilor se lipeste banda etansare racord si se fixeaza stalpul la sol cu L-uri metalice fixate cu conexpanduri cu cap de inox in beton.